dinsdag 20 juli 2010

Relativeren

Vanavond op doktersvoorschrift naar de kinesist geweest, voor de spierontsteking van mijn schouder die niet overgaat met rusten.
GRRR
Zo voel ik mij daarbij. Lichamelijke pijn, ik ben een expert geworden.
En ik kan er echt niets aan doen, en hij ook niet, maar ik voel mij zo grr ten opzichte van Francky omdat hij mij heeft moeten voeren. Weeral. Terwijl hij echt wel meer verdiend dan chauffeur te spelen. F. neemt mij dit ook niet kwalijk overigens.

Relativeren.
Met mijn hoofd op zich, heb ik geleerd zoveel mogelijk te relativeren. Soms te veel. Maar het is verdorie niet makkelijk als die ellendige lichamelijke pijn de kop op steekt.
1 kinesiebeurt gehad, de volgende is vrijdag.
Op zo'n moment zie je dat J. ook kan relativeren. Alles wat F en ik aan ironie in hem hebben gestopt, werkt wel. Ja, want ikzelf, waar zou ik zijn na 3 jaar lichamelijke pijn en 7 operaties, zonder lachen?
Bewust niets gezegd over Eva, bij dit.
Greet
Greet

1 opmerking:

inge zei

Djezus... Je moet er natuurlijk door he. Maar ook nog eens zoveel fysieke pijn lijden terwijl je al zoveeeeeel aan je hoofd hebt... Ik moet er niet aan denken.

Een titel, neen

Geplaatst op   12 juli 2018 door   Suskeblogt greet schrijft Zucht en inderdaad waar Weer 2 telefoons aan mijn oor; 2 waarvan dat Ev...