zaterdag 3 januari 2009

Le nouveau chat est arrivé

Ondanks het feit dat we dachten een poosje te wachten met een nieuwe poes, begon het bij vooral Francky en Eva te kriebelen.
Vanmorgen zijn we dus naar het asiel geweest, alleen maar om te kijken, maar zoals dat zo vaak gebeurt als een dier meteen je hart verovert... Eigenlijk was het de poes die ons, en vooral mij, uitkoos op het eerste zicht (ik kreeg al meteen likjes).
En voila, maak kennis met onze nieuwste huisgenoot:

Streepje (what's in a name: Eva koos die wegens zijn gestreepte rug), 6 maanden oud gecastreerd mannetje.

Zeer levendig en nieuwsgierig ook, en in vergelijking met Bruno veel beweeglijker. Zoals Jasper opmerkte : hij kan veel beter springen dan Bruno. Bruno had om op de vensterbank te springen altijd een tussenstation nodig, Streepje doet het met één sprong. Achteraf gezien moet Bruno vanaf zijn geboorte al zwak geweest zijn.

Soit, Bruno vervangen zal Streepje niet, maar blij zijn we wel met onze nieuwe aanwinst, die zich hier al duidelijk thuis voelt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een lief diertje!!! Ik wens jullie heel veel plezier van en met Streepje.

Liefs
Vrouw van Autistje.

PS Ook nog de beste wensen natuurlijk voor jullie hele gezin voor het nieuwe jaar!

John zei

Gefeliciteerd Streepje met jouw nieuwe gezin. Een gezin dat goed op jou zal letten en jou met liefde zal verzorgen, daar ben ik zeker van.

Francky en gezin, gefeliciteerd met Streepje.

handmade jewelry zei

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

technology zei

cheap handbags
evening handbag
handbags online
ladies handbag
luxury handbag

Een titel, neen

Geplaatst op   12 juli 2018 door   Suskeblogt greet schrijft Zucht en inderdaad waar Weer 2 telefoons aan mijn oor; 2 waarvan dat Ev...