dinsdag 19 december 2017

Het hoofd verliezen.

Gisteren is Eva samen met iemand van de sociale dienst van het ziekenhuis waar ze momenteel verblijft op bezoek geweest in een ander ziekenhuis. Het was niet zomaar een bezoek maar een intake gesprek.  Dit ziekenhuis zou Eva beter kunnen begeleiden en aan haar noden voldoen dan het huidige. Dit betekent niet dat het huidige ziekenhuis niet goed of zeg maar “slecht” zou zijn. Integendeel, de dokter en zijn team beseften zelf dat Eva bij hen niet op alle vlakken kan geholpen worden. Dus hebben ze zelf de handen uit de mouwen gestoken en op zoek gegaan naar alternatieven.
Eva zelf vond de kennismaking positief. Nu afwachten of ze daar naartoe kan. De beslissing zal waarschijnlijk na nieuwjaar vallen en dan zien hoelang de wachtlijsten zijn.
Goed dat die mensen helpen zoeken want wij zouden waarschijnlijk in het aanbod en types ziekenhuizen verdwalen of het hoofd verliezen.
Groetjes.

Geen opmerkingen:

Eva 2018 is niet Eva 2021

  Greet schrijft. Eva is sinds dinsdag weer opgenomen op een PAAZ afdeling. De directe aanleiding was haar zich niet goed voelen na de midwe...