zaterdag 30 januari 2010

Weer thuis, met nieuwe knie


Blij en opgelucht dat ik terug thuis ben.
De operatie en de revalidatie tot nu toe zijn zeer goed verlopen. Alleen met mijn nachtrust was het erg gesteld. Daarover zal ik in de loop van volgende week nog wel een blogje schrijven.
Er zaten, achteraf gezien, hilarische toestanden bij, op het moment zelf niet.
Het mooiste moment van de dag: deze namiddag lekker op mijn eigen bed, in mijn eigen slaapkamer, een uurtje slapen zonder dat er elk moment een verpleegster of bezoek kon binnenkomen.

Enfin. Het allerbelangrijkste is dat ik geholpen ben. Ik kan nu, na 1 week, op mijn krukken meer en beter bewegen dan de afgelopen maanden voor de operatie. Volgens mijn chirurg, die tot op het laatste moment zijn twijfels had, vanwege mijn zogezegde "te jonge leeftijd", herstel ik vlugger dan gemiddeld. Dat zal dan wel het voordeel van een jonge leeftijd zijn, zeker?
Met iedere dag in het ziekenhuis dat het beter ging, voel ik ook mijn goed humeur terugkeren en mij moreel met het moment verbeteren.

Groetjes.

Greet.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Veel sterkte met de rest. Viel het allemaal een beetje mee?

Renesmurf zei

Nou ja, het ergste heb je in elk geval achter de rug, en nu maar kalm aan herstellen!

Angeline zei

Veel sterkte Greet en hopelijk snel herstel idd
grt Angeline

mama'ritha zei

Erge foto hoor, die knie en die katten.
Even gauw wat postings van je gelezen. Ik hoop voor je dat gauw weer aanvaardbaar mobiel bent.
Hoe is het met de pijn?

Leuk dat je een ractie plaatste bij m'n blog.

Hier sneeuwt het! En...hier in de straat hangen de vlaggen uit.Voor onze koningin. Zucht. (mijn kinderen vinden dat ook leuk dus ga ik me zo ook maar eens op een wiebelig krukje begeven om dat stukje doek op te hangen).

Fijne dag vandaag.

Aritha.

John zei

Spoedig herstel toegewenst. Ik vind het heel wat zo'n operatie, lijkt mij doodeng om na de operatie weer opnieuw te moeten gaan buigen e.d..

Groeten.

John

Een titel, neen

Geplaatst op   12 juli 2018 door   Suskeblogt greet schrijft Zucht en inderdaad waar Weer 2 telefoons aan mijn oor; 2 waarvan dat Ev...