donderdag 19 november 2015

Minder kwaad

Geplaatst op 19 november 2015 door Suskeblogt Greet schrijft Francky zegt dat het niet ligt aan google. Dat het ligt aan het niet compatibel tussen wordpress en google. Laat mij niet om iets te willen schrijven over de dochter en autisme. Je kan alles ook met humor omringen. Wel dit niet. Dochter is niet goed in het beheren van geld. Daarom moeten wij naar de rechter, omdat ze binnenkort meerderjarig wordt. Het is maar dat wij dat zelf nog maar kort vernomen hebben dat dat kan. De zoon moet ook mee omdat hij meerderjarig is en nog onder dit dak woont. Woeha dit gebeurt hier echt. En nu nog het goeie dat moet gebeuren is dus goedkeuring van de rechter hoop ik Waar onze dochter is, overdag in het psycho-sociale revalidatiecentrum Die mensen vinden het echt nodig dat zij haar meerderjarigheidsspaargeld NIET krijgt. Wel ik hoop dat ze ons dan ook steunen bij de rechter.

1 opmerking:

Tine de Jong zei

Heb gelezen dit bericht maar hier in Nederland is het dan zo dat de ouders het geld gaan beheren. Maar hiervoor hoef je niet naar de rechter. Als het volwassen kind het niet zelf kan ben je niet verplicht dat de instantie het doet. Als er geen ouders of andere familieleden in het spel zijn dan neemt de instantie het over en die beheert het dan. Men krijgt dan zakgeld.

Hoop dat er goede oplossing wordt gevonden. Lieve groet van mij Tine.
en o ja die yoni heeft geen blogaccount meer. Zag in je leeslijst staan.
Blijf je ook volgen hoor.

Een titel, neen

Geplaatst op   12 juli 2018 door   Suskeblogt greet schrijft Zucht en inderdaad waar Weer 2 telefoons aan mijn oor; 2 waarvan dat Ev...