dinsdag 15 september 2009

computerspecialist

Vanavond kreeg ik een telefoontje van een buurvrouw. Haar kleindochter van negen die bij haar inwoont volgt sinds kort typlessen. Het is daar moeilijk om een typmachine te huren, maar het is wel mogelijk om die lessen via een computerprogramma te volgen.
Voor hen is dat betreffende programma blijkbaar moeilijk om te vinden op het internet.
Daarom belde zij ons omdat zij ervan overtuigd was dat het "zoontje" van Francky die toch altijd aan de computer zit misschien kan helpen dat programma op te sporen.
Het "zoontje" heeft toegezegd om morgennamiddag bij hen eens langs  te gaan en proberen te helpen met het vinden en installeren van dat programma.

Enfin het begint, voor de buitenwereld dan toch, vruchten af te werpen voor Jasper en zijn computer.  Ik heb het al vaak gezegd, Jasper  is weliswaar geen wonderkind, maar hij kan heel veel doen met die computer en men begint stilletjesaan beroep op hem te doen omwille van die kennis.  Dit belooft voor later.

Geen opmerkingen:

Een titel, neen

Geplaatst op   12 juli 2018 door   Suskeblogt greet schrijft Zucht en inderdaad waar Weer 2 telefoons aan mijn oor; 2 waarvan dat Ev...